Hart van Nederland: explosief tot ontploffing gebracht op strand Egmond aan Zee (video)

Hart van Nederland: explosief tot ontploffing gebracht op strand Egmond aan Zee (video)

Donderdag 8 februari om 21:58

<em>Hart van Nederland</em>: explosief tot ontploffing gebracht op strand Egmond aan Zee (video) Op het strand van Egmond aan Zee is donderdagochtend een explosief gevonden. Het gaat vermoedelijk om een explosief van de marine, bevestigt een woordvoerder aan Hart van Nederland. In bovenstaande video zie je hoe het explosief tot ontploffing wordt gebracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: meerdere gewonden bij ongeval Breda, bestuurder raakt bekneld (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie schiet flitsgranaten bij aanhouding vrouw in Den Helder (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas loopt weg bij landbouwdebat: 'Hier ben ik niet van gediend' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Op het strand van Egmond aan Zee is donderdagochtend een explosief gevonden. Het gaat vermoedelijk om een explosief van de marine, bevestigt een woordvoerder aan Hart van Nederland. In bovenstaande video zie je hoe het explosief tot ontploffing wordt gebracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's