Terror Twins met hun botoxverhaal: "We gingen veel te ver" (video)

Terror Twins met hun botoxverhaal: "We gingen veel te ver" (video)

<em>Terror Twins</em> met hun botoxverhaal: &quot;We gingen veel te ver&quot; (video) In de allernieuwste aflevering van Realitea blikt Fawry met de Terror Twins, Esmee en Sharon, terug op hun iconische televisie-avonturen. Je kunt ze kennen van Ex On The Beach, Good Luck Guys en Echte Meisjes in de Jungle. Ook hebben ze het over hun botox-avontuur. Teveel botoxSharon laat weten dat haar gezicht onsymetrisch is geworden na haar botoxbehandelingen, ze legt in de onderstaande video uit wat er gebeurt als ze praat. Esmee, die momenteel te zien is in Echte Meisjes in de Jungle, laat weten: "Nu pas besef ik me. Ja, Esmee we gingen te ver. We hadden teveel botox." Momenteel zijn Esmee's lippen veel dunner dan voorheen en dat vindt ze veel mooier. Bekijk de video hieronder en oordeel zelf. Zie het interview met de Terror Twins hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) Bekijk ook Famke Louise schreeuwt tegen Louisa: "Klaar, ik ben nu uitgepraat" (Echte meisjes in de jungle) Bekijk deze video » Echte Meisjes: Michella Kox plast van de zenuwen in haar broek Bekijk deze video » Jacobien uit URK! zeer geliefd in Echte meisjes in de jungle: "Heerlijk mens" Bekijk deze video »
Dinsdag 13 februari om 12:57

In de allernieuwste aflevering van Realitea blikt Fawry met de Terror Twins, Esmee en Sharon, terug op hun iconische televisie-avonturen. Je kunt ze kennen van Ex On The Beach, Good Luck Guys en Echte Meisjes in de Jungle. Ook hebben ze het over hun botox-avontuur.

Teveel botox
Sharon laat weten dat haar gezicht onsymetrisch is geworden na haar botoxbehandelingen, ze legt in de onderstaande video uit wat er gebeurt als ze praat. Esmee, die momenteel te zien is in Echte Meisjes in de Jungle, laat weten: "Nu pas besef ik me. Ja, Esmee we gingen te ver. We hadden teveel botox." Momenteel zijn Esmee's lippen veel dunner dan voorheen en dat vindt ze veel mooier. Bekijk de video hieronder en oordeel zelf.

Zie het interview met de Terror Twins hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's