Zien: Loes en Wichian (Married At First Sight) blikken terug op huwelijk (video)

Zien: Loes en Wichian (Married At First Sight) blikken terug op huwelijk (video)

Donderdag 15 februari om 16:50

In de online-serie Married at First Sight: Breaking The Ice blikken oud-kandidaten van Married at First Sight terug op hun deelname aan de RTL-datingshow, waarbij ze trouwden met een volslagen vreemde.

Lees verder onder de video.

Zien: Loes en Wichian (<em>Married At First Sight</em>) blikken terug op huwelijk (video) In de online-serie Married at First Sight: Breaking The Ice blikken oud-kandidaten van Married at First Sight terug op hun deelname aan de RTL-datingshow, waarbij ze trouwden met een volslagen vreemde. Lees verder onder de video. HuwelijkDit keer zien Loes en Wichian elkaar opnieuw, die elkaar vorig jaar ontmoetten, elkaar het jawoord gaven, maar ook weer zijn gescheiden. Ze blikken samen terug op de periode waarin ze man en vrouw waren. En zijn ze inmiddels weer gelukkig in de liefde? Ook hoor je hoe ze kijken naar de huidige deelnemers van MAFS. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Woensdag in Married at First Sight: er is gezoend! Bekijk deze video » Married at First Sight: romantische boottocht Jeppe en Jantine letterlijk verziekt Bekijk deze video » Anneke dumpt Dirk in Married at First Sight: ‘Ik wil dit beslist niet’ Bekijk deze video »
TV :
Zien: Loes en Wichian (Married At First Sight) blikken terug op huwelijk (video)

Huwelijk
Dit keer zien Loes en Wichian elkaar opnieuw, die elkaar vorig jaar ontmoetten, elkaar het jawoord gaven, maar ook weer zijn gescheiden. Ze blikken samen terug op de periode waarin ze man en vrouw waren. En zijn ze inmiddels weer gelukkig in de liefde? Ook hoor je hoe ze kijken naar de huidige deelnemers van MAFS.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's