Vrouw (42) uit Zevenaar al sinds december vermist, politie doet onderzoek bij woning (video)

Vrouw (42) uit Zevenaar al sinds december vermist, politie doet onderzoek bij woning (video)

Vrouw (42) uit Zevenaar al sinds december vermist, politie doet onderzoek bij woning (video) De politie doet een oproep in verband met de vermissing van een 42-jarige vrouw uit Zevenaar. Er wordt momenteel uitgebreid onderzoek gedaan in en rond een woning aan de Von Weberstraat maar er is meer informatie nodig in het onderzoek. De vrouw is al sinds 29 december 2023 vermist. De politie laat weten dat ze er rekening mee houden dat ze slachtoffer is geworden van een misdrijf. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven, hieronder zie je de oproep van de politie. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Locoburgemeester na explosie Rotterdam: 'In één klap alles kwijt, vreselijk' (video) Bekijk deze video » RTL Nieuws: agenten zoeken met honden naar vermisten in puin Rotterdam (video) Bekijk deze video » ZIEN: Tuana (15) is sinds zondag 4 februari vermist Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 15 februari om 14:48

De politie doet een oproep in verband met de vermissing van een 42-jarige vrouw uit Zevenaar. Er wordt momenteel uitgebreid onderzoek gedaan in en rond een woning aan de Von Weberstraat maar er is meer informatie nodig in het onderzoek. De vrouw is al sinds 29 december 2023 vermist. De politie laat weten dat ze er rekening mee houden dat ze slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven, hieronder zie je de oproep van de politie. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's