Schattig: Frans Bauer doet puppy Saartje in bad

Schattig: Frans Bauer doet puppy Saartje in bad

Schattig: <em>Frans Bauer</em> doet puppy Saartje in <em>bad</em> Eind vorige maand liet Frans Bauer weten een nieuw gezinslid te hebben. Zijn volgers waren direct verliefd op de kleine pup. Saartje steelt het hart van iedereen, zo ook van haar eigen baasje Frans: "Baasje is trots", schrijft de zanger na een spa-momentje voor de viervoeter. Bekijk de schattige beelden hieronder. Wellness treatment voor SaartjeBauer schrijft bij de onderstaande video: "Onze lieve pup Saartje heeft voor het eerst een wellness treatment gehad! Ze vond het eerst een beetje spannend maar daarna vond ze het super. Baasje is trots." Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer) Bekijk ook Schattig: Frans Bauer heeft nieuw gezinslid, bekijk de beelden Bekijk deze video » Tegenslag voor Frans Bauer: "Jongens toch, wat een ellende" Bekijk deze video »
Maandag 19 februari om 15:55

Eind vorige maand liet Frans Bauer weten een nieuw gezinslid te hebben. Zijn volgers waren direct verliefd op de kleine pup. Saartje steelt het hart van iedereen, zo ook van haar eigen baasje Frans: "Baasje is trots", schrijft de zanger na een spa-momentje voor de viervoeter. Bekijk de schattige beelden hieronder.

Wellness treatment voor Saartje
Bauer schrijft bij de onderstaande video: "Onze lieve pup Saartje heeft voor het eerst een wellness treatment gehad! Ze vond het eerst een beetje spannend maar daarna vond ze het super. Baasje is trots."

Actuele video's

Meer actuele video's