Hilariteit in Ik Hou van Holland: gekibbel tussen Debbie en Paul door valsspelen (video)

Hilariteit in Ik Hou van Holland: gekibbel tussen Debbie en Paul door valsspelen (video)

Maandag 1 januari om 15:13

Oud & Nieuw special Ik hou van Holland gemist? Kijk de hele uitzending terug bij Gids.tv.

Hilariteit in <em>Ik Hou van Holland</em>: gekibbel tussen Debbie en Paul door valsspelen (video) Oud & Nieuw special Ik hou van Holland gemist? Kijk de hele uitzending terug bij Gids.tv. In Ik Hou van Holland werden op Oudejaarsavond de degens gekruist tussen twee spetterende teams. Onder andere Paul de Leeuw maakte voor het eerst zijn opwachting in het populaire spelletjesprogramma. Ook een andere Paul, van B&B Vol Liefde, was te gast, maar hij wordt goed in de gaten gehouden door tegenstander én geliefde Debbie. De Ik hou van Holland Oudejaarsspecial 2023 was zondag 31 december te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Team Richard speelt vals tijdens Namen Raden: "Wat maakt dat nou uit!" Bekijk deze video » ZIEN: Bridget Maasland voor takkewijf uitgemaakt bij Ik hou van Holland Bekijk deze video » Noa Vahle kan beter bij 'de Mol-kruiwagen' vandaan blijven volgens Johan Derksen (VI) Bekijk deze video » Oud & Nieuw met Ik hou van Holland: Opnieuw drukknop problemen bij Richard Bekijk deze video »
TV :

In Ik Hou van Holland werden op Oudejaarsavond de degens gekruist tussen twee spetterende teams. Onder andere Paul de Leeuw maakte voor het eerst zijn opwachting in het populaire spelletjesprogramma. Ook een andere Paul, van B&B Vol Liefde, was te gast, maar hij wordt goed in de gaten gehouden door tegenstander én geliefde Debbie.

De Ik hou van Holland Oudejaarsspecial 2023 was zondag 31 december te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's