Demonstrerende boeren bieden Hoogheemraadschap een pamflet met bezwaren aan (HvNL)

Demonstrerende boeren bieden Hoogheemraadschap een pamflet met bezwaren aan (HvNL)

Demonstrerende <em>boeren</em> bieden Hoogheemraadschap een pamflet met bezwaren aan (<em>HvNL</em>) Woensdag brachten de boeren zoals gewoonlijk lekker op de trekker, een bezoek aan het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier in Heerhugowaard. Ze zijn er namelijk niet van overtuigd een belangrijke veroorzaker te zijn van vervuiling van grond- en oppervlaktewater. PamfletDoor de bemesting van het land zou er teveel stikstof- en fosfaat in het water terecht komen. De boeren geloven niet in de onderzoeksresultaten die daarop wijzen en bieden hoogheemraad Jos Beemsterboer een pamflet aan. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: meerdere mensen onwel in zwembad Amsterdam, oorzaak onbekend (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: opnieuw groot onderzoek naar overleden baby in woning Helvoirt (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: ravage na politieachtervolging met gestolen auto in Roosendaal (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 29 februari om 08:35

Woensdag brachten de boeren zoals gewoonlijk lekker op de trekker, een bezoek aan het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier in Heerhugowaard. Ze zijn er namelijk niet van overtuigd een belangrijke veroorzaker te zijn van vervuiling van grond- en oppervlaktewater.

Pamflet
Door de bemesting van het land zou er teveel stikstof- en fosfaat in het water terecht komen. De boeren geloven niet in de onderzoeksresultaten die daarop wijzen en bieden hoogheemraad Jos Beemsterboer een pamflet aan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's