's-Heerenberg: man nam zelfgemaakt vuurwerk mee naar huis: "Het was een beetje dom" (HvNL)

's-Heerenberg: man nam zelfgemaakt vuurwerk mee naar huis: "Het was een beetje dom" (HvNL)

Zondag 3 maart om 21:50

De man uit 's-Heerenberg die zelfgemaakt vuurwerk vond en dat mee naar huis nam vond dat achteraf niet zo slim vertelt hij in Hart van Nederland.

Ontploffing
"Het was een beetje dom", aldus Tonnie Pasman die het goed bedoelde. Hij vond de tas en wilde kinderen behoeden voor een ongeluk. De EOD heeft de hele straat afgezet en uiteindelijk de explosieve spullen in een weiland tot ontploffing gebracht.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder

<em>'s-Heerenberg</em>: man nam zelfgemaakt vuurwerk mee naar huis: &quot;Het was een beetje dom&quot; (<em>HvNL</em>) De man uit 's-Heerenberg die zelfgemaakt vuurwerk vond en dat mee naar huis nam vond dat achteraf niet zo slim vertelt hij in Hart van Nederland. Ontploffing"Het was een beetje dom", aldus Tonnie Pasman die het goed bedoelde. Hij vond de tas en wilde kinderen behoeden voor een ongeluk. De EOD heeft de hele straat afgezet en uiteindelijk de explosieve spullen in een weiland tot ontploffing gebracht. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder Bekijk ook Hart van Nederland: automobilist omgekomen door aanrijding op A27 bij Almere (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: tiener in nek gestoken bij ruzie in Apeldoorn (video) Bekijk deze video » Lenteachtige weekend voor de boeg: temperatuur in dubbele cijfers (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's