Merel Ek: 'Of ik een tradwife ben?' (Vandaag Inside)

Merel Ek: 'Of ik een tradwife ben?' (Vandaag Inside)

Woensdag 6 maart om 08:17

Bij Vandaag Inside ging het dinsdagavond over tradwives, dat zijn vrouwen die gelukkig worden van een traditionele en nogal conservatieve rolverdeling binnen een gezin. Daarbij werkt de man en zorgt de vrouw voor het huishouden en eventuele kinderen. Wilfred Genee vraagt aan Merel Ek: 'Dat ben jij niet toch, een tradwife?'

Hieronder zie je een gesprek uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 5 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Merel Ek: 'Of ik een <em>tradwife</em> ben?' (Vandaag Inside) Bij Vandaag Inside ging het dinsdagavond over tradwives, dat zijn vrouwen die gelukkig worden van een traditionele en nogal conservatieve rolverdeling binnen een gezin. Daarbij werkt de man en zorgt de vrouw voor het huishouden en eventuele kinderen. Wilfred Genee vraagt aan Merel Ek: 'Dat ben jij niet toch, een tradwife?' Hieronder zie je een gesprek uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 5 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's