Hart van Nederland: 130 op de snelweg komt niet meer terug (video)

Hart van Nederland: 130 op de snelweg komt niet meer terug (video)

Vrijdag 15 maart om 16:49

<em>Hart van Nederland</em>: 130 op de snelweg komt niet meer terug (video) Overdag 130 kilometer per uur rijden, in Nederland mocht dat vanaf maart 2020 niet meer. Destijds leidde de snelheidsverlaging bij veel automobilisten tot weerstand, maar inmiddels lijkt er flink wat steun voor te zijn. En de snelheid terug omhoog gaat ook niet snel gebeuren, meldt stikstofminister Christianne van der Wal aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vermiste hond Loki na zes jaar gevonden: bekijk emotionele hereniging met baasje Björn Bekijk deze video » Joost Klein treedt voor het eerst live op met Europapa: bezoekers zijn lyrisch Bekijk deze video » Jongen (15) neergeschoten in Den Bosch, politie zoekt twee verdachten (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
TV :

Overdag 130 kilometer per uur rijden, in Nederland mocht dat vanaf maart 2020 niet meer. Destijds leidde de snelheidsverlaging bij veel automobilisten tot weerstand, maar inmiddels lijkt er flink wat steun voor te zijn. En de snelheid terug omhoog gaat ook niet snel gebeuren, meldt stikstofminister Christianne van der Wal aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's