Vandaag Inside: Job Knoester over op nieuwe beschuldiging van omkoping Khalid Kasem (video)

Vandaag Inside: Job Knoester over op nieuwe beschuldiging van omkoping Khalid Kasem (video)

Zaterdag 16 maart om 09:01

<em>Vandaag Inside</em>: Job Knoester over op nieuwe beschuldiging van omkoping Khalid Kasem (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 15 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Job Knoester reageerde vrijdag bij Vandaag Inside op het nieuws over Khalid Kasem. In een nieuw opgedoken geluidsopname van Peter R. de Vries vertelt een tweede cliënt dat Kasem hem aanbood een ambtenaar om te kopen. Volgens Knoester is dit opnieuw schadelijk voor Kasem, maar is het ook belangrijk om af te wachten of het 'tegenbewijs', dat Kasem schijnt te hebben, relevant is. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 15 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Job Knoester reageerde vrijdag bij Vandaag Inside op het nieuws over Khalid Kasem. In een nieuw opgedoken geluidsopname van Peter R. de Vries vertelt een tweede cliënt dat Kasem hem aanbood een ambtenaar om te kopen. Volgens Knoester is dit opnieuw schadelijk voor Kasem, maar is het ook belangrijk om af te wachten of het 'tegenbewijs', dat Kasem schijnt te hebben, relevant is.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's