Hart van Nederland: man doodgestoken in woning Rotterdam, verdachte opgepakt (video)

Hart van Nederland: man doodgestoken in woning Rotterdam, verdachte opgepakt (video)

Zaterdag 16 maart om 13:21

<em>Hart van Nederland</em>: man doodgestoken in woning Rotterdam, verdachte opgepakt (video) Een man is zaterdagochtend doodgestoken in een woning in het Rotterdamse stadsdeel Feijenoord. De politie heeft een verdachte opgepakt. Hoe het precies is misgegaan, kon een woordvoerder van de politie niet zeggen aan *Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: tiener (15) neergeschoten in Den Bosch, politie zoekt getuigen (video) Bekijk deze video » Ellen verloor zoon aan gevolgen van mazelen: 'Waarom vaccineren mensen niet?' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto te water in kanaal bij Drents dorp, bestuurder bevrijd (video) Bekijk deze video »
TV :

Een man is zaterdagochtend doodgestoken in een woning in het Rotterdamse stadsdeel Feijenoord. De politie heeft een verdachte opgepakt. Hoe het precies is misgegaan, kon een woordvoerder van de politie niet zeggen aan *Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's