Emotioneel interview met vader Sanda Dia in Humberto: 'Ze hebben hem afgemaakt' (video)

Emotioneel interview met vader Sanda Dia in Humberto: 'Ze hebben hem afgemaakt' (video)

Zaterdag 16 maart om 12:47

Sanda Dia overleed vijf jaar geleden door een brute ontgroening. De betrokken medestudenten werden veroordeeld tot werkstraffen en geldboetes. De vader van Sanda, Ousmane Dia, doorbreekt na vijf jaar de stilte met een boek en een interview bij Humberto.

Gemarteld
Sanda Dia overleed in december 2018 aan de gevolgen van een brute ontgroening bij Reuzegom: een elitaire, Belgische studentenclub. 'Ze hebben mijn zoon afgemaakt, gemarteld', zei vader Ousmane gisteren in gesprek met Humberto Tan. Ousmane heeft lang niet willen horen of lezen wat er met zijn zoon was gebeurd.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Emotioneel interview met vader Sanda Dia in <em>Humberto</em>: 'Ze hebben hem afgemaakt' (video) Sanda Dia overleed vijf jaar geleden door een brute ontgroening. De betrokken medestudenten werden veroordeeld tot werkstraffen en geldboetes. De vader van Sanda, Ousmane Dia, doorbreekt na vijf jaar de stilte met een boek en een interview bij Humberto. GemarteldSanda Dia overleed in december 2018 aan de gevolgen van een brute ontgroening bij Reuzegom: een elitaire, Belgische studentenclub. 'Ze hebben mijn zoon afgemaakt, gemarteld', zei vader Ousmane gisteren in gesprek met Humberto Tan. Ousmane heeft lang niet willen horen of lezen wat er met zijn zoon was gebeurd. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Nieuws :
Emotioneel interview met vader Sanda Dia in Humberto: 'Ze hebben hem afgemaakt' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's