Splinter Chabot voor 100.000 euro opgelicht, wordt uitgelachen in Shownieuws: 'Dom'

Splinter Chabot voor 100.000 euro opgelicht, wordt uitgelachen in Shownieuws: 'Dom'

Splinter Chabot voor 100.000 euro opgelicht, wordt uitgelachen in <em>Shownieuws</em>: 'Dom' Splinter Chabot is voor ruim 100.000 euro opgelicht door een aannemer, maar op medelijden hoeft de presentator in Shownieuws niet te rekenen. Volgens Evert Santegoeds ben je dan niet slim bezig, en een lachende William Rutten vindt deze actie ook ‘redelijk dom’. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Groot verdriet voor Splinter Chabot: 'Ik ga je gigantisch missen' Bekijk deze video » BN'ers reageren op moorddreiging Tim Hofman: "Hij maakt vijanden" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 18 maart om 14:13

Splinter Chabot is voor ruim 100.000 euro opgelicht door een aannemer, maar op medelijden hoeft de presentator in Shownieuws niet te rekenen. Volgens Evert Santegoeds ben je dan niet slim bezig, en een lachende William Rutten vindt deze actie ook ‘redelijk dom’.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's