Married at First Sight: David en Kim beide in tranen in gesprek met expert Patrick van Veen

Married at First Sight: David en Kim beide in tranen in gesprek met expert Patrick van Veen

Donderdag 21 maart om 10:12

In Married at First Sight hebben David en Kim een gesprek met expert Patrick van Veen. De twee hadden al besloten apart te gaan slapen. Kim vertelt dat er stemverheffingen zijn geweest. "Ik ben echt bang geweest', aldus Kim in tranen. David erkent erg geschrokken te zijn van zichzelf en houdt het ook niet helemaal droog.

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

<em>Married at First Sight</em>: David en Kim beide in tranen in gesprek met expert <em>Patrick van Veen</em> In Married at First Sight hebben David en Kim een gesprek met expert Patrick van Veen. De twee hadden al besloten apart te gaan slapen. Kim vertelt dat er stemverheffingen zijn geweest. "Ik ben echt bang geweest', aldus Kim in tranen. David erkent erg geschrokken te zijn van zichzelf en houdt het ook niet helemaal droog. Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kim tegen David in Married At First Sight: 'Ik mis de aantrekkingskracht en de vonk' Bekijk deze video » Married at First Sight: 'scheetjes-app' Jantine leidt tot ongeloof en gelach Bekijk deze video » Ruzie achter de schermen bij Married At First Sight, Eveline Stallaart reageert (video) Bekijk deze video »
TV :

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's