Zien: politie deelt beelden doldwaze achtervolging na ontvoering (video)

Zien: politie deelt beelden doldwaze achtervolging na ontvoering (video)

Donderdag 21 maart om 18:59

De politie heeft beelden gepubliceerd van een spectaculaire achtervolging uit 2022. Een 25-jarige man uit Hoogeveen sloeg met 200 kilometer per uur op de vlucht, met zijn ex-vriendin op de bijrijdersstoel. De man had haar onder bedreiging van een mes gedwongen bij hem in te stappen. De politie slaagde er met tien auto's en een helikopter in de verdachte uiteindelijk klem te rijden, zo is te zien in de beelden van RTL Nieuws.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Zien: politie deelt beelden <em>doldwaze achtervolging</em> na ontvoering (video) De politie heeft beelden gepubliceerd van een spectaculaire achtervolging uit 2022. Een 25-jarige man uit Hoogeveen sloeg met 200 kilometer per uur op de vlucht, met zijn ex-vriendin op de bijrijdersstoel. De man had haar onder bedreiging van een mes gedwongen bij hem in te stappen. De politie slaagde er met tien auto's en een helikopter in de verdachte uiteindelijk klem te rijden, zo is te zien in de beelden van RTL Nieuws. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Wilders over oppositie Timmermans na formatie: "Dit kan ik met twee vingers in de neus" (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Henri Bontenbal over nieuwe CDA-informateur: 'Ben ik niet blij mee' (video) Bekijk deze video » Geert Wilders over premierschap: 'Ik zou de beste zijn' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: politie deelt beelden doldwaze achtervolging na ontvoering (video)

Actuele video's

Meer actuele video's