Advocaat Tom Egbers in rechtszaak: 'Een van de moeilijkste dagen uit zijn leven'

Advocaat Tom Egbers in rechtszaak: 'Een van de moeilijkste dagen uit zijn leven'

Advocaat <em>Tom Egbers</em> in rechtszaak: 'Een van de moeilijkste dagen uit zijn leven' Maandag begon het kort geding dat Tom Egbers heeft aangespannen tegen de NOS. En dat doet nogal wat met de sportpresentator, zo meldt zijn advocaat Joost Quant in de rechtszaal. 'Geen ruziezoeker'Egbers wil weer aan het werk bij de NOS, hij zit al een jaar thuis wegens beschuldigingen van wangedrag. Hij besloot daarom naar de rechter te stappen, maar dat doet hij niet zomaar. Volgens de advocaat is Tom geen ruziezoeker en is dit een van de moeilijkste dagen uit zijn leven. Bekijk het fragment met het verhaal van de advocaat van Tom Egbers in de video van Shownieuws hierboven. Shownieuws: kan Tom Egbers met kort geding terugkeer bij NOS afdwingen? Bekijk deze video » Jack van Gelder over kort geding Tom Egbers: 'Hij moet door de voordeur naar buiten kunnen' (De Oranjezondag) Bekijk deze video » Tom Egbers bij rechtszaak tegen NOS: 'Heel erg dat ik hier sta' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 25 maart om 14:10

Maandag begon het kort geding dat Tom Egbers heeft aangespannen tegen de NOS. En dat doet nogal wat met de sportpresentator, zo meldt zijn advocaat Joost Quant in de rechtszaal.

'Geen ruziezoeker'
Egbers wil weer aan het werk bij de NOS, hij zit al een jaar thuis wegens beschuldigingen van wangedrag. Hij besloot daarom naar de rechter te stappen, maar dat doet hij niet zomaar. Volgens de advocaat is Tom geen ruziezoeker en is dit een van de moeilijkste dagen uit zijn leven.

Bekijk het fragment met het verhaal van de advocaat van Tom Egbers in de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's