Verdachte Sid S. in de cel: wil met Rens Kroes en dochter naar Ivoorkust verhuizen

Verdachte Sid S. in de cel: wil met Rens Kroes en dochter naar Ivoorkust verhuizen

Verdachte <em>Sid S.</em> in de cel: wil met <em>Rens Kroes</em> en dochter naar Ivoorkust verhuizen Sid S. is na de zitting van donderdag gelijk in hechtenis genomen. De man van Rens Kroes wordt verdacht van verkrachting en er wordt gevreesd dat hij zal vluchten. Sid S. verdacht van verkrachtingSid S. zou in 2016 een vrouw in Amsterdam hebben verkracht en hierbij zeer gewelddadig zijn geweest. Het OM eist vier jaar cel in het hoger beroep. Sid liet weten dat hij met zijn vrouw Rens, de zus van Doutzen Kroes, en hun kind naar Ivoorkust wil verhuizen. Wegens vluchtgevaar is hij in de cel gezet. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Rens Kroes is terug met nieuw kookboek: "Ik ben terug naar de basis gegaan" Bekijk deze video » Rob Goossens over detoxtrip van Doutzen: 'Ik zie een vuist ergens ingaan en daar heb ik helemaal geen zin in!' Bekijk deze video » Man Rens Kroes (Sid) zou gezegd hebben tijdens verkrachting: 'Ik breek je nek als je je beweegt' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 29 maart om 09:49

Sid S. is na de zitting van donderdag gelijk in hechtenis genomen. De man van Rens Kroes wordt verdacht van verkrachting en er wordt gevreesd dat hij zal vluchten.

Sid S. verdacht van verkrachting
Sid S. zou in 2016 een vrouw in Amsterdam hebben verkracht en hierbij zeer gewelddadig zijn geweest. Het OM eist vier jaar cel in het hoger beroep. Sid liet weten dat hij met zijn vrouw Rens, de zus van Doutzen Kroes, en hun kind naar Ivoorkust wil verhuizen. Wegens vluchtgevaar is hij in de cel gezet.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's