Mart Hoogkamer gepasseerd bij Beste Zangers: 'Hij wilde wel'

Mart Hoogkamer gepasseerd bij Beste Zangers: 'Hij wilde wel'

Mart Hoogkamer gepasseerd bij <em>Beste Zangers</em>: 'Hij wilde wel' De deelnemers aan het 17e seizoen van Beste Zangers zijn afgelopen weekend bekend gemaakt. Daar zijn op zich best aardige namen bij maar toch is er één zanger die ontbreekt: Mart Hoogkamer. Bij Shownieuws zijn ze duidelijk teleursgesteld: 'Ik had zo op hem gehoopt', vertelt presentatrice Dyantha Brooks. 'Mart is niet gevraagd'Waarom is de sympathieke zanger er dan wederom niet bij? 'Vorig jaar zou hij meedoen, toen moest hij op het laatste moment afzeggen vanwege een burn-out. Toen dacht iedereen.. dan zal hij er dit jaar wel bij zijn maar niets is minder waar. Hij is er niet voor gevraagd', vertelt Evert Santegoeds. Had Mart wel mee wíllen doen? Zeker: 'Hij had het wel gedaan, begrijpen we van zijn management. En hij was er ook toe in staat.' Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven Bekijk ook Zien: o.a. Rondé, Karin Bloemen en Claude doen mee aan Beste Zangers 2024 (video) Bekijk deze video » Shownieuws: bekende Nederlandse zangeres bevallen van zoon Maas Bekijk deze video » Dinsdag in Daar gaan ze weer: hint Debbie op verdere gezinsuitbreiding? Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 2 april om 12:33

De deelnemers aan het 17e seizoen van Beste Zangers zijn afgelopen weekend bekend gemaakt. Daar zijn op zich best aardige namen bij maar toch is er één zanger die ontbreekt: Mart Hoogkamer. Bij Shownieuws zijn ze duidelijk teleursgesteld: 'Ik had zo op hem gehoopt', vertelt presentatrice Dyantha Brooks.

'Mart is niet gevraagd'
Waarom is de sympathieke zanger er dan wederom niet bij? 'Vorig jaar zou hij meedoen, toen moest hij op het laatste moment afzeggen vanwege een burn-out. Toen dacht iedereen.. dan zal hij er dit jaar wel bij zijn maar niets is minder waar. Hij is er niet voor gevraagd', vertelt Evert Santegoeds. Had Mart wel mee wíllen doen? Zeker: 'Hij had het wel gedaan, begrijpen we van zijn management. En hij was er ook toe in staat.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's