Chateau Meiland VIPS: geblesseerde Gordon sloopt traplift, 'dit is toch armoedig'

Chateau Meiland VIPS: geblesseerde Gordon sloopt traplift, 'dit is toch armoedig'

<em>Chateau Meiland VIPS</em>: geblesseerde Gordon sloopt traplift, 'dit is toch armoedig' Bekijk in de video hierboven: eerste beelden van Gordon en Berget Lewis in Chateau Meiland VIPS Gordon is maandag te gast in Chateau Meiland VIPS, maar hij is zwaar geblesseerd. Vanwege een recente knieoperatie kan hij geen trappen lopen en dus moet hij met de traplift… Maxime en Gordon aangesproken door Martien“Dit is toch armoedig?”, aldus Gordon. De zanger neemt plaats in de ‘stoeltjeslift’ maar direct breekt er iets af. Gordon en Maxime komen niet meer bij, maar volgens Martien moeten ze niet zo vervelend doen. Bekijk de video van Chateau Meiland VIPS hieronder. Chateau Meiland VIPS is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Chateau Meiland VIPS: Martien heeft het zwaar met schilderen blote man Bekijk deze video » Catherine Keyl heeft commentaar op Meilandjes na bezoek Chateau Meiland VIPS Bekijk deze video » Meilandjes schrikken van Gordon in Chateau Meiland VIPS: 'Wat loopt 'ie slecht!' Bekijk deze video »
TV :
Maandag 8 april om 12:24

Bekijk in de video hierboven: eerste beelden van Gordon en Berget Lewis in Chateau Meiland VIPS

Gordon is maandag te gast in Chateau Meiland VIPS, maar hij is zwaar geblesseerd. Vanwege een recente knieoperatie kan hij geen trappen lopen en dus moet hij met de traplift…

Maxime en Gordon aangesproken door Martien
“Dit is toch armoedig?”, aldus Gordon. De zanger neemt plaats in de ‘stoeltjeslift’ maar direct breekt er iets af. Gordon en Maxime komen niet meer bij, maar volgens Martien moeten ze niet zo vervelend doen.

Bekijk de video van Chateau Meiland VIPS hieronder.

Chateau Meiland VIPS is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's