Hilarische beelden Gordon en Martien Chateau Meiland VIPS: tijd voor eigen programma?

Hilarische beelden Gordon en Martien Chateau Meiland VIPS: tijd voor eigen programma?

Hilarische beelden Gordon en Martien <em>Chateau Meiland VIPS</em>: tijd voor eigen programma? In Chateau Meiland VIPS is Gordon te gast, dus dan weet je wat voor soort ‘gesprekken’ er op gang komen. Als Martien in de auto stapt en het juiste gat niet kan vinden met betrekking tot de autogordel, volgt de ene grap na de andere. Martien gaat er lekker in mee, ook op de golfbaan. Een aantal kijkers haakt af, zo laten ze weten in de comments van de Instagram-post. Maar anderen vinden het juist hilarisch en willen een tv-programma met Gordon en Martien… Bekijk de video van Chateau Meiland VIPS hieronder. Chateau Meiland VIPS is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)
Maandag 8 april om 15:51

In Chateau Meiland VIPS is Gordon te gast, dus dan weet je wat voor soort ‘gesprekken’ er op gang komen. Als Martien in de auto stapt en het juiste gat niet kan vinden met betrekking tot de autogordel, volgt de ene grap na de andere. Martien gaat er lekker in mee, ook op de golfbaan. Een aantal kijkers haakt af, zo laten ze weten in de comments van de Instagram-post. Maar anderen vinden het juist hilarisch en willen een tv-programma met Gordon en Martien…

Bekijk de video van Chateau Meiland VIPS hieronder.

Chateau Meiland VIPS is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's