Bodem: Cat duikt op grafkist tijdens uitvaart om telefoon uit gat te vissen

Bodem: Cat duikt op grafkist tijdens uitvaart om telefoon uit gat te vissen

<em>Bodem</em>: Cat duikt op grafkist tijdens uitvaart om telefoon uit gat te vissen Eva Crutzen laat in een video zien wat haar favoriete scène is uit aflevering 4 van haar serie Bodem. Haar personage Cat gooit per ongeluk in plaats van een bloem haar telefoon op de grafkist tijdens een uitvaart. Ze duikt in het gat om de telefoon (die ook nog eens afgaat) uit het gat te vissen. En dat zorgt voor geschokte reacties en heerlijke beelden… Bekijk het fragment van Bodem hieronder. De serie Bodem is iedere maandag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Bodem terugkijken via Gids.tv en alle afleveringen streamen via NPO Start. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NPO Start (@npo_start) Bodem met Eva Crutzen vanaf 2024 te zien op NPO 3: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Zien: Eva Crutzen wint Gouden Kalf voor beste rol in dramaserie (video) Bekijk deze video » Bodem: moeder zoekt ruzie met Cat bij fotoshoot familieportret Bekijk deze video »
Maandag 8 april om 16:16

Eva Crutzen laat in een video zien wat haar favoriete scène is uit aflevering 4 van haar serie Bodem. Haar personage Cat gooit per ongeluk in plaats van een bloem haar telefoon op de grafkist tijdens een uitvaart. Ze duikt in het gat om de telefoon (die ook nog eens afgaat) uit het gat te vissen. En dat zorgt voor geschokte reacties en heerlijke beelden…

Bekijk het fragment van Bodem hieronder.

De serie Bodem is iedere maandag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Bodem terugkijken via Gids.tv en alle afleveringen streamen via NPO Start.

Actuele video's

Meer actuele video's