Hilarisch: Rob Geus geeft Rachel Hazes tips om toilet schoon te houden

Hilarisch: Rob Geus geeft Rachel Hazes tips om toilet schoon te houden

Hilarisch: Rob Geus geeft <em>Rachel Hazes</em> tips om toilet schoon te houden Rachel Hazes kampt met vieze toiletten in haar pas geopende horecazaak Casa Hazes in Torremoilinos, als we de verhalen en reviews tenminste mogen geloven. Shownieuws, dat natuurlijk altijd garen spint bij het wel en wee van de bekenste weduwe van Nederland, zocht naar manieren om La Hazes te helpen en kwam uit bij... Rob Geus. 'Gooi wc-borstel weg na een week'Als er iemand Rachel tips kan geven over het schoonmaken van het sanitair is hij het natuurlijk wel. Dus.. hoe houdt ze die wc's schoon na al die kroketten en biertjes die genuttigd zijn, en die hun weg naar het Spaanse riool moeten vinden? 'De uitstraling moet schoon zijn, met schone muurtjes. En vervang die wc-borstel elke week.' Bekijk alle tips van Rob hierboven, in het fragment van Shownieuws Bekijk ook Shownieuws: opvallende afwezige bij opening Casa Hazes, de kroeg van Rachel Bekijk deze video » Linda de Mol biecht Gooische Vrouwen-vriendinnen op: 'Ik was dronken bij mijn kinderen' Bekijk deze video » Roxane Knetemann stelt Wilfred Genee opvallende vraag: 'Voel jij je overbodig in je huwelijk?' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 9 april om 14:43

Rachel Hazes kampt met vieze toiletten in haar pas geopende horecazaak Casa Hazes in Torremoilinos, als we de verhalen en reviews tenminste mogen geloven. Shownieuws, dat natuurlijk altijd garen spint bij het wel en wee van de bekenste weduwe van Nederland, zocht naar manieren om La Hazes te helpen en kwam uit bij... Rob Geus.

'Gooi wc-borstel weg na een week'
Als er iemand Rachel tips kan geven over het schoonmaken van het sanitair is hij het natuurlijk wel. Dus.. hoe houdt ze die wc's schoon na al die kroketten en biertjes die genuttigd zijn, en die hun weg naar het Spaanse riool moeten vinden? 'De uitstraling moet schoon zijn, met schone muurtjes. En vervang die wc-borstel elke week.'

Bekijk alle tips van Rob hierboven, in het fragment van Shownieuws

Actuele video's

Meer actuele video's