Zien: Danny Froger schrikt van enorme troep in auto van vriendin

Zien: Danny Froger schrikt van enorme troep in auto van vriendin

Zien: <em>Danny Froger</em> schrikt van enorme troep in auto van vriendin Danny Froger mocht de auto van zijn vriendin Ann Dominique lenen, maar de zanger schrikt nogal van de enorme troep op de achterbank. In een video vertelt Danny dat hij de beelden bijna niet durft te plaatsen, aangezien zijn vriendin gelijk is gaan poetsen. Maar hij besluit de beelden toch te delen met zijn volgers… Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Schattige beelden: René Froger danst met kleindochter Bekijk deze video » Shownieuws: deze familie verwacht vijfde kleinkind Bekijk deze video » René en Natasja Froger zoeken klussers voor tv-programma: ‘Wil jij 5 jaar gratis wonen?’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Dinsdag 9 april om 19:26

Danny Froger mocht de auto van zijn vriendin Ann Dominique lenen, maar de zanger schrikt nogal van de enorme troep op de achterbank. In een video vertelt Danny dat hij de beelden bijna niet durft te plaatsen, aangezien zijn vriendin gelijk is gaan poetsen. Maar hij besluit de beelden toch te delen met zijn volgers…

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's