Na publiek heeft ook inspectie kritiek op FC Kip: Jandino Asporaat bijt van zich af

Na publiek heeft ook inspectie kritiek op FC Kip: Jandino Asporaat bijt van zich af

Dinsdag 9 april om 19:14

Na kritiek van bezoekers op FC Kip, is ook de inspectie niet erg enthousiast. Er werd volop geklaagd over onder meer vieze toiletten en de kwaliteit van het eten. Nu is de Voedsel- en Warenautoriteit op bezoek geweest en zij hadden ook wat aan te merken op FC Kip. De kip is bijvoorbeeld niet goed op temperatuur. Maar eigenaar Jandino Asporaat bijt van zich af…

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Na publiek heeft ook inspectie kritiek op <em>FC Kip</em>: Jandino Asporaat bijt van zich af Na kritiek van bezoekers op FC Kip, is ook de inspectie niet erg enthousiast. Er werd volop geklaagd over onder meer vieze toiletten en de kwaliteit van het eten. Nu is de Voedsel- en Warenautoriteit op bezoek geweest en zij hadden ook wat aan te merken op FC Kip. De kip is bijvoorbeeld niet goed op temperatuur. Maar eigenaar Jandino Asporaat bijt van zich af… Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Jandino deelt leuk nieuws: "Judeska Airlines verlengd met 35 extra shows!" Bekijk deze video » Jandino is stomverbaasd door schietpartij op urbanfeest in Rotterdam Ahoy (video) Bekijk deze video » Victor Mids laat Youp van 't Hek versteld staan in nieuw seizoen MINDFUCK (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Na publiek heeft ook inspectie kritiek op FC Kip: Jandino Asporaat bijt van zich af

Actuele video's

Meer actuele video's