Zien: Connie Witteman poseert in vuilniszak, 'hoeft niet altijd veel geld te kosten'

Zien: Connie Witteman poseert in vuilniszak, 'hoeft niet altijd veel geld te kosten'

Zien: <em>Connie Witteman</em> poseert in vuilniszak, 'hoeft niet altijd veel geld te kosten' Wie denkt dat Connie Witteman alleen maar in peperdure jurken rondloopt, heeft het mis. “Peter Douglas was benieuwd hoe een vuilniszak mij zou staan…”, zegt de socialite op Instagram. Connie neemt de uitdaging aan en poseert uitgebreid in een vuilniszak. “Zo zie je maar, het hoeft niet altijd veel geld te kosten…” Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Ontroerde Connie Witteman: 'Zwanenmeer is echt geweldig!' (Shownieuws) Bekijk deze video » Stralende Connie Witteman pakt haar moment op rode loper van PATTY Bekijk deze video » Vriendin Gordon wil wellicht kind van hem: 'Kan me niks leukers voorstellen dan hem als vader' Bekijk deze video »
Entertainment :
Dinsdag 9 april om 20:54

Wie denkt dat Connie Witteman alleen maar in peperdure jurken rondloopt, heeft het mis. “Peter Douglas was benieuwd hoe een vuilniszak mij zou staan…”, zegt de socialite op Instagram. Connie neemt de uitdaging aan en poseert uitgebreid in een vuilniszak. “Zo zie je maar, het hoeft niet altijd veel geld te kosten…”

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's