Hart van Nederland: meerderheid Nederlanders wil fietshelm verplichten (video)

Hart van Nederland: meerderheid Nederlanders wil fietshelm verplichten (video)

Woensdag 10 april om 21:40

<em>Hart van Nederland</em>: meerderheid Nederlanders wil fietshelm verplichten (video) Een meerderheid van 59 procent van de Nederlanders wil een gehele of gedeeltelijke helmplicht voor fietsers, zo blijkt uit representatief onderzoek onder het Hart van Nederland-panel. Wel is er verdeeldheid over wie de helm allemaal verplicht moet dragen; 27 procent wil dat iedereen een fietshelm gaat dragen, de andere 32 procent vindt dat het alleen voor kinderen en/of ouderen gaat gelden. Je hoort alle cijfers in bovenstaande video van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Verkeershinder op A73 richting Nijmegen: 'Gaat heel lang duren' Bekijk deze video » Hart van Nederland: brandweer bevrijdt jongen uit verlaten slachthuis na TikTok-video (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto eindigt in boom bij keiharde botsing afrit A2 (video) Bekijk deze video »
TV :

Een meerderheid van 59 procent van de Nederlanders wil een gehele of gedeeltelijke helmplicht voor fietsers, zo blijkt uit representatief onderzoek onder het Hart van Nederland-panel. Wel is er verdeeldheid over wie de helm allemaal verplicht moet dragen; 27 procent wil dat iedereen een fietshelm gaat dragen, de andere 32 procent vindt dat het alleen voor kinderen en/of ouderen gaat gelden. Je hoort alle cijfers in bovenstaande video van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's