Het Jachtseizoen: Donnie en Mart eten rustig een soepje bij de Frogers

Het Jachtseizoen: Donnie en Mart eten rustig een soepje bij de Frogers

Vrijdag 9 juni 2023 om 14:06

Het Jachtseizoen gemist? Lenige Jaimie Vaes & Estelle Cruijff liggen dubbel in de auto

In de nieuwe aflevering van Het Jachtseizoen gaan rapper Donnie en Mart Hoogkamer samen op de vlucht. Ze moeten uit handen zien te blijven van de heren van StukTV, maar het lijkt erop dat ze niet veel haast hebben. In een fragment is te zien dat de twee lekker relaxed even een soepje eten bij de Frogers, Maxim Froger is een goede vriend van Mart. Ondertussen worden ze op de hielen gezeten door de mannen van StukTV en Mart lijkt dat aan te voelen. “Ik begin ‘m nu wel een beetje te knijpen. Omdat we toch een beetje laks zitten te doen.”

Bekijk de video van Het Jachtseizoen hieronder.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Het Jachtseizoen</em>: Donnie en Mart eten rustig een soepje bij de Frogers Het Jachtseizoen gemist? Lenige Jaimie Vaes & Estelle Cruijff liggen dubbel in de auto In de nieuwe aflevering van Het Jachtseizoen gaan rapper Donnie en Mart Hoogkamer samen op de vlucht. Ze moeten uit handen zien te blijven van de heren van StukTV, maar het lijkt erop dat ze niet veel haast hebben. In een fragment is te zien dat de twee lekker relaxed even een soepje eten bij de Frogers, Maxim Froger is een goede vriend van Mart. Ondertussen worden ze op de hielen gezeten door de mannen van StukTV en Mart lijkt dat aan te voelen. “Ik begin ‘m nu wel een beetje te knijpen. Omdat we toch een beetje laks zitten te doen.” Bekijk de video van Het Jachtseizoen hieronder. Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bouke duikt op in Het Jachtseizoen: bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien: Peter Gillis en Rob Geus aan de drank tijdens Het Jachtseizoen Bekijk deze video » Jaimie Vaes te paard over het strand in Het Jachtseizoen: "Ik heb een slecht gevoel" Bekijk deze video »
TV :
Het Jachtseizoen: Donnie en Mart eten rustig een soepje bij de Frogers

Actuele video's

Meer actuele video's