Samenvatting Indy 500, gewonnen door Simon Pagenaud

Samenvatting Indy 500, gewonnen door Simon Pagenaud

Zondag werd de 103e Indy 500 verreden op de Indianapolis Motor Speedway. De illustere race werd gewonnen door de Fransman Simon Pagenaud, die vanaf het begin aan de leiding ging. De race werd gekenmerkt door chaos en memorabele momenten.

Pitstraat
Zo ging het in de pitstraat meerdere keren mis. Helio Castroneves knalde daar op de auto van James Davison, die langs zijn pitcrew reed maar vervolgens keihard op de rem trapte. Ook werden er monteurs aangereden door Jordan King en Will Power. Ook op de baan zelf vonden meerdere crashes plaats: onder anderen Kyle Kaiser en Marcus Ericsson knalden tegen de muur.

Bekijk de lange samenvatting hieronder.

Samenvatting Indy 500, gewonnen door Simon Pagenaud Zondag werd de 103e Indy 500 verreden op de Indianapolis Motor Speedway. De illustere race werd gewonnen door de Fransman Simon Pagenaud, die vanaf het begin aan de leiding ging. De race werd gekenmerkt door chaos en memorabele momenten. Formule 1 GP van Monaco: Sergio Perez rijdt bijna marshals aan Bekijk deze video » PitstraatZo ging het in de pitstraat meerdere keren mis. Helio Castroneves knalde daar op de auto van James Davison, die langs zijn pitcrew reed maar vervolgens keihard op de rem trapte. Ook werden er monteurs aangereden door Jordan King en Will Power. Ook op de baan zelf vonden meerdere crashes plaats: onder anderen Kyle Kaiser en Marcus Ericsson knalden tegen de muur. Bekijk de lange samenvatting hieronder.
Autosport :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Indy 500, gewonnen door Simon Pagenaud of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: auto, race, motor, indy 500, zondag, samenvatting, monteurs, fransman, chaos, marcus ericsson, baan


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV