Marvel maakt namen nieuwe films bekend

Marvel maakt namen nieuwe films bekend

<em>Marvel</em> maakt namen nieuwe films bekend Nadat Avengers: Endgame klaar was, dachten veel superheldenfans dat ze in een zwart gat zouden vallen. Dat blijkt gelukkig niet zo te zijn. Marvel heeft namelijk de namen van aankomende films en series bekend gemaakt tijdens Comic-Con in San Diego. De projecten komen in 2020 en 2021 uit en bekend staan onder de naam: Phase 4. Daarnaast zullen er ook een paar series worden gemaakt voor de nieuwe streamingsdienst van Disney, Disney+. Bekijk het item van NOSstories hierboven. Bekijk hier alle informatie over de nieuwe Marvel-films. Tom Hanks over Toy Story 4: "Een van de beste films die ik ooit heb gezien" Bekijk deze video » MTV Movie & TV Awards-uitreiking te zien op MTV Bekijk deze video »
Film :
Marvel maakt namen nieuwe films bekend

Nadat Avengers: Endgame klaar was, dachten veel superheldenfans dat ze in een zwart gat zouden vallen. Dat blijkt gelukkig niet zo te zijn. Marvel heeft namelijk de namen van aankomende films en series bekend gemaakt tijdens Comic-Con in San Diego. De projecten komen in 2020 en 2021 uit en bekend staan onder de naam: Phase 4. Daarnaast zullen er ook een paar series worden gemaakt voor de nieuwe streamingsdienst van Disney, Disney+.

Bekijk het item van NOSstories hierboven. Bekijk hier alle informatie over de nieuwe Marvel-films.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marvel maakt namen nieuwe films bekend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen