Bas van Velzen heeft Kuipvrees en verprutst vrije trap

Bas van Velzen heeft Kuipvrees en verprutst vrije trap

Bas van Velzen heeft Kuipvrees en verprutst vrije trap We kennen Bas van Velzen als vrijetrappenkoning. Iedere denkbare vrije trap kan hij maken. Nu speelde Bas vandaag tijdens de Open Dag van Feyenoord met zijn Youtubersteam Creators FC tegen Oud-Feyenoord en kreeg hij de kans om in een kolkende Kuip zijn kunstje te tonen. Hij verpruts zijn vrije trap echter helemaal. Bekijk hier alles over Feyenoord Helikopter arriveert op Open Dag Feyenoord Bekijk deze video »
Amusement :

We kennen Bas van Velzen als vrijetrappenkoning. Iedere denkbare vrije trap kan hij maken. Nu speelde Bas vandaag tijdens de Open Dag van Feyenoord met zijn Youtubersteam Creators FC tegen Oud-Feyenoord en kreeg hij de kans om in een kolkende Kuip zijn kunstje te tonen. Hij verpruts zijn vrije trap echter helemaal.

Bekijk hier alles over Feyenoord

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bas van Velzen heeft Kuipvrees en verprutst vrije trap of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Feyenoord, open dag, bas van velzen, video, vrije trap, trap

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.