Woensdag bij Beau: Thierry Baudet over het zooitje bij Forum voor Democratie

Woensdag bij Beau: Thierry Baudet over het zooitje bij Forum voor Democratie
De gasten van woensdag 25 november

Kijktip :

Er is niemand meer besproken deze week dan Thierry Baudet. Forum voor Democratie is een puinzooi op het moment en hij zal vanavond uitleggen hoe dit komt. Bekijk hieronder wie er nog meer te gast zijn.

De gasten van woensdag 25 november

  • De man die deze week bijna het meest besproken werd: politicus Thierry Baudet. Hij zal vanavond aanschuiven bij Beau om te reageren op al het nieuws rondom Forum voor Democratie.
  • Het Metropole Orkest bestaat vandaag 75 jaar. Om dat te vieren, wordt Nederland verrast met een speciale versie van 'The Show Must Go On'. Vanavond in Beau treedt het orkest op met Marcel Veenendaal en vieren we het jubileum met Brigitte Kaandorp en directeur Jan Geert Vierkant.
  • Mark Koster schreef een spraakmakende biografie over de familie De Mol. Een voorpublicatie was vandaag al voorpaginanieuws bij De Telegraaf.
  • Pluisje is niet meer, Diego Maradona is vandaag overleden. We eren de voetballegende met Viggo Waas en Kees Jansma.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Beau: Thierry Baudet over het zooitje bij Forum voor Democratie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier