Zondag in Linda's Wintermaand: Matthijs van Nieuwkerk en Sigrid Kaag

Zondag in Linda's Wintermaand: Matthijs van Nieuwkerk en Sigrid Kaag
Van Nieuwkerk concurreert met eigen Top 2000 Quiz

Kijktip :

Zondagavond (13 december) ontstaat er een bijzondere situatie op primetime: om 20.00 uur is Matthijs van Nieuwkerk te zien als gast in Linda's Wintermaand, maar om 20.20 uur start bovendien zijn eigen programma op NPO 3: de Top 2000 Quiz. Wie gaat deze kijkcijferstrijd winnen?

Linda's Wintermaand gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Openhartig gesprek
Van Nieuwkerk is samen met Sigrid Kaag te gast bij Linda de Mol voor een openhartig gesprek. Samen bespreken ze de mooiste en belangrijkste momenten van hun leven tot nu toe, en er wordt teruggeblikt op het jaar 2020. Naast de coronacrisis die de hele wereld raakte, was dit jaar om verschillende redenen ook bijzonder voor Van Nieuwkerk en Kaag.

Tekst gaat verder onder video's.

De wereld draait door
Na vijftien jaar televisiesucces stopte Van Nieuwkerk als presentator van De wereld draait door, maar hij keert in 2021 terug met een nieuw zaterdagavondprogramma. Kaag is nog altijd minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, maar werd ook verkozen tot lijsttrekker van D66. Ze wil komend jaar de eerste vrouwelijke premier van Nederland worden.

Linda's Wintermaand is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Linda's Wintermaand: Matthijs van Nieuwkerk en Sigrid Kaag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier