Zaterdag in Top 2000 a Gogo aflevering 1: Art Rooijakkers, Lucille Werner en meer

Zaterdag in Top 2000 a Gogo aflevering 1: Art Rooijakkers, Lucille Werner en meer
Muziekprogramma gaat weer van start

Kijktip :

Vanaf Tweede Kerstdag (zaterdag 26 december) is het muziekprogramma Top 2000 a Gogo weer terug op NPO 3. Samen met Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis duiken we weer in de rijke popgeschiedenis en uiteraard komen er ook bekende gasten langs.

Top 2000 a Gogo gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vaste elementen
Uiteraard keren alle vertrouwde elementen terug die van Top 2000 a Gogo zo'n succesvol programma maken. Dat betekent: bijzondere verhalen van gewone Nederlanders over een ontmoeting met een grote artiest, prachtige reportages van de redactie van het programma en bekende Nederlanders die over hun favoriete lied vertellen én de quiz spelen.

Eerste aflevering
In deze eerste aflevering van het jaar 2020 krijgen we onder meer een reportage over de Deense artiest Lukas Graham te zien, die een wereldhit scoorde met '7 Years'. Verder vertelt zangeres en actrice Wende Snijders waarom Kate Bush haar favoriete Top 2000-artiest is en nemen presentator Art Rooijakkers en presentatrice en kersvers politica Lucille Werner het tegen elkaar op in de quiz.

De Top 2000 a Gogo is vanaf zaterdag 26 december tot en met donderdag 31 december dagelijks rond 19.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van de Top 2000 a Gogo terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV