Woensdag in Jinek: Carlo Boszhard en Elise Schaap over de Casting Kantine

Woensdag in Jinek: Carlo Boszhard en Elise Schaap over de Casting Kantine
De gasten van woensdag 6 januari

Kijktip :

Carlo Boszhard en Elise Schaap gaan in de Casting Kantine op zoek naar nieuw talent voor het programma de TV Kantine. Bij Jinek geven ze alvast een voorproefje. Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn.

De gasten in Jinek - woensdag 6 januari

  • Het nieuwe seizoen van de TV-kantine begint dit jaar op een bijzondere manier: de Casting Kantine! In deze talentenjacht gaan__ Carlo Boszhard__ en Elise Schaap op zoek naar het beste imitatietalent van Nederland. De winnaar wacht een rol in de TV-kantine. Vanavond vertellen ze over welk talent ze hebben gevonden en krijgen we alvast een voorproefje van het nieuwe seizoen!
  • Na maanden van wachten en discussie is het eindelijk zo ver: vandaag is de eerste vaccinatie tegen corona in Nederland gezet, en wel bij zorgmedewerker Sanna Elkadiri. Sanna schuift samen met minister Hugo de Jonge aan over deze belangrijke dag. Met de minister blikken we ook vooruit op hoe de rest van Nederland de komende tijd gevaccineerd gaat worden.
  • In Veghel werd vandaag de eerste vaccinatie tegen corona in Nederland gezet.Marc Kaptein, medisch directeur van fabrikant Pfizer Nederland, was erbij.Anja Schreijer, arts infectieziektenbestrijding bij de GGD vertelt hoe zij het vaccinatieplan gaan uitrollen.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV