NCIS: New Orleans seizoen 7 gaat zaterdag van start op Net5

NCIS: New Orleans seizoen 7 gaat zaterdag van start op Net5
Spin-off van populaire misdaadserie

Kijktip :

Vanaf zaterdag 6 februari is het nieuwe, zevende seizoen van de Amerikaanse misdaadserie NCIS: New Orleans te zien op Net5. Deze serie is één van de spin-offs van de populairste misdaadserie ter wereld, NCIS.

Heftige verhalen
NCIS staat voor Naval Criminal Investigative Service. Dat betekent dat deze speciale politie-eenheid onderzoek doet naar misdaden die verband houden met de Amerikaanse marine - in dit geval de marine in New Orleans. Special agent Dwayne Pride stuit met zijn collega's op vele heftige verhalen, van drugsdeals en moorden tot verkrachtingen en andere misdaden.

Coronavirus
Ook in NCIS: New Orleans is er dit seizoen aandacht voor de uitbraak van het coronavirus. Net als alle andere steden ter wereld worstelt New Orleans met de pandemie. Ondertussen stuurt Pride agenten Tammy en Carter op pad om een verdacht overlijden aan boord van een aflandig humanitair schip te onderzoeken. En Wade raakt overweldigd door de vele doden in het mortuarium als gevolg van Covid-19.

Het zevende seizoen van NCIS: New Orleans is vanaf zaterdag 6 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV