Serierecensie: The Crew is grappige komedie met hart op de juiste plaats

Serierecensie: The Crew is grappige komedie met hart op de juiste plaats
Met Kevin James

Film :

Vanaf 15 februari staat het eerste seizoen van The Crew op streamingdienst. Een echt Amerikaans fenomeen: NASCAR. Gaat deze serie in Nederland goed landen? Lees hier de recensie van The Crew seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Modernisering
De chef van de crew in een NASCAR-garage staat op gespannen voet met de technologisch afhankelijke millennials die zijn ingezet om het team te moderniseren. Als de eigenaar van het raceteam zijn functie neerlegt en zijn dochter Catherine aanstelt, moet James zichzelf en zijn monteurs beschermen tegen haar pogingen om de crew te moderniseren.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Toegegeven: The Crew is beter dan het gemiddelde kijkvoer dat Kevin James ons de laatste jaren gebracht heeft. De humor landt en het verhaal is stevig genoeg om te blijven plakken. Het is een serie die in de buurt komt bij de ouderwetse sitcoms als Last Man Standing en It's Always Sunny in Philadelphia, die je nog wel eens op Comedy Central voorbij ziet vliegen. Erg leuk om naar te kijken, maar veel nieuws en interessants brengt het niet. 2,5 ster.

Cast
Kevin James (Paul Blart: Mall Cop) en Jillian Mueller (The Last O.G.) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Andy Fickman (Race to Witch Mountain).

Vanaf 15 februari 2021 is The Crew seizoen 1 te streamen op Netflix. Genre: Komedie. IMDb-score: 6,3.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: The Crew is grappige komedie met hart op de juiste plaats of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV