Dinsdag in De Vooravond: lijsttrekkergesprek met Lilian Marijnissen (SP)

Dinsdag in De Vooravond: lijsttrekkergesprek met Lilian Marijnissen (SP)
De gasten van dinsdag 2 maart

Kijktip :

De Tweede Kamerverkiezingen komen met rasse schreden dichterbij en ook in De Vooravond worden lijsttrekkergesprekken gevoerd. Op dinsdag 2 maart is het de beurt aan Lilian Marijnissen van de SP, die haar zegje komt doen.

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - dinsdag 2 maart

  • Het is tijd voor de derde editie van de lijsttrekkergesprekken. Dit keer is Lilian Marijnissen van de SP te gast in De Vooravond.
  • De Vooravond interviewde 'Anne', die al bijna een jaar wacht op de politie om iets te doen met haar verkrachtingszaak. Zulke lange wachttijden na een aangifte komen regelmatig voor. Strafrechtadvocaten Ruth Jager en Meike Lubbers komen erover praten.
  • Giel de Winter, het gezicht van StukTV, stapt op de zeepkist voor een vlammend betoog.
  • In een nieuwe editie van de rubriek Fidans Films komen acteur Robert de Hoog, filmjournalist Noa Johannes en regisseur Martin Koolhoven praten over (post-)apocalyptische films.
  • Aansluitend zingt Jim van der Zee het toepasselijke 'What a Wonderful World' van Louis Armstrong.
  • Ook is er een nieuwe aflevering van de rubriek Emma's Motie van Vertrouwen, waarin Emma Wortelboer in gesprek gaat met Esther Ouwehand, de lijsttrekker van de Partij voor de Dieren.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in De Vooravond: lijsttrekkergesprek met Lilian Marijnissen (SP) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier