Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in week 13

Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in week 13
Kijktips voor 3 t/m 10 april

Kijktip :

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Prime Video in april 2021.

Kijktips van Gids.tv

Tenet (7 april)

Prime Video

Gewapend met slechts één woord - Tenet - en vechtend voor het voortbestaan van de hele wereld, reist de hoofdrolspeler door een schemerige wereld van internationale spionage op een missie die zich in iets meer dan realtime zal ontvouwen. Lees hier waar je vanaf 7 april TENET kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van TENET.

Them, S1 (9 april)

Prime Video

De serie, dat zich afspeelt in de jaren vijftig, gaat het om een zwarte familie die verhuist van North Carolina naar een volledig blanke wijk in Los Angeles. Deze periode, beter bekend als The Great Migration. laat zien hoe het huis van de familie ground zero wordt. waar kwaadaardige krachten hen dreigen te vernederen, verwoesten en vernietigen. Bekijk hier waar je vanaf 9 april Them kunt streamen.

We Children From Bahnhof Zoo (9 april)

Prime Video

Het verhaal van Christiane, haar vrienden en hun sombere val in drugsverslaving en prostitutie schokte een hele generatie. Nu worden de befaamde memoires in deze Amazon Original serie met een modern perspectief geherinterpreteerd. Bekijk hier waar je vanaf 9 april We Children From Bahnhof Zoo kunt streamen.

2001: A Space Odyssey (10 april)

Prime Video

Even voor het ontstaan van menselijk leven op aarde ontdekt een groep apen een monoliet. Vier miljoen jaar later wordt een gelijkaardig object ontdekt op de maan dat een signaal uitzendt naar Jupiter. Commandant Bowman en astronaut Poole vertrekken op een speciale missie met het ruimteschip Discovery en de hulp van supercomputer HAL-9000. Lees hier waar je vanaf dd maart 2001: A Space Odyssey kunt kijken.

Verder op Prime Video

  • Edge Of Tomorrow (4 april)
  • The Rhythm Section (5 april)
  • Blood Diamond (7 april)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in week 13 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier