Zeer controversiële film Dronningen (Queen of Hearts) 16 april te zien op Canvas

Zeer controversiële film Dronningen (Queen of Hearts) 16 april te zien op Canvas
Vernietigende film over vrouw die verhouding begint met minderjarige

Kijktip :

Op vrijdag 16 april is de film Dronningen (Queen of Hearts) te zien op Canvas. In dit zeer gewaagde en ijzersterke Deense drama leven we lang mee met een vrouw die stap voor stap allerlei seksuele grenzen overschrijdt. Een film van regisseur May el-Toukhy, die het taboe van misbruik door vrouwen op de kaart zet. Waarschuwing: de seksueel expliciete scènes kunnen als schokkend ervaren worden.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Perfect leven?
Sensualiteit is het enige wat lijkt te ontbreken in het leven van de veertigplusser Anne: ze heeft een knappe, leuke man, prachtige tweelingdochters, een hond en een goede baan als advocaat, waarvoor ze verkrachtingsslachtoffers bijstaat. Bovendien bezit ze een prachtig huis met Scandinavische designmeubels en een ideale lichtval, dat zo in een woonblad past. Maar dan wandelt de tiener Gustav het huis binnen, de lastige puberzoon van haar man, en alles staat opeens op instorten.

Trine Dyrholm en Gustav Lindh in de film 'Queen of Hearts'

Lees hier onze filmrecensie van Queen of Hearts.

Cast
Naast Trine Dyrholm (Hævnen) en Gustav Lindh (All Inclusive) zijn ook Magnus Krepper (A Cure of Wellness) en Stine Gyldenkerne (Queen of Hearts) te zien in deze productie. Deze film is geregisseerd door May el-Toukhy (Lang historie kort).

Dronningen (Queen of Hearts) is op vrijdag 16 april om 21.25 uur te zien op Canvas. Genre: Drama. Tijdsduur: 127 minuten. IMDb-score 7,1.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zeer controversiële film Dronningen (Queen of Hearts) 16 april te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV