Zaterdag 17 april in Sterren op het doek: Frank Boeijen

Zaterdag 17 april in Sterren op het doek: Frank Boeijen
Nederlandse poplegende wordt geportretteerd

Kijktip :

Deze week ontvangt presentator Özcan Akyol de Nederlandse muzieklegende Frank Boeijen in het programma Sterren op het doek. Tijdens hun openhartige gesprek wordt Boeijen geportretteerd door drie talentvolle kunstenaars.

Sterren op het doek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Jeugd
Akyol praat mat de Nederlandse troubadour Boeijen in Hotel de Goudfazant in Amsterdam. Op deze plek vertelt Boeijen over de liefdevolle jeugd die hij heeft gehad, als onderdeel van een groot gezin waarin hij als jongste van tien kinderen opgroeit. Ook praat hij over de zware tol die dit grote gezin eiste van zijn moeder.

Lees verder onder de video's.

Onzekerheden
Daarnaast komende onzekerheden van Boeijen aan bod, hoe groot hij als artiest ook is. Nog altijd staat Boeijen hoog aangeschreven in de Nederlandse muziekwereld dankzij de reeks hits die hij in de jaren tachtg scoorde. Tot op de dag van vandaag zijn Nederpopklassiekers als 'Kronenburg Park' en 'Zeg me dat het niet zo is' regelmatig op de radio te horen.

Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV