Zondag 18 april in Deze quiz is voor jou: o.a. Viktor Brand en Marije Knevel

Zondag 18 april in Deze quiz is voor jou: o.a. Viktor Brand en Marije Knevel
Vier BN'ers sparen geld bij elkaar voor Miranda

Kijktip :

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Deze quiz is voor jou spelen er twee duo's van BN'ers in de studio voor een mooi geldbedrag. Dat bedrag gaat naar Miranda, die het goed kan gebruiken na het overlijden van haar man Gerrit. Hij leed al jaren aan leverkanker.

Deze quiz is voor jou gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Zorg
Toen Gerrit een aantal jaar terug ziek werd, besloot Miranda te stoppen met werken om voor hem te zorgen. Na een levertransplantatie, waarbij de lever werd afgestoten, is Gerrit afgelopen september overleden. Samen met zijn zoon (die in 2007 is overleden door zinloos geweld) was Gerrit jaren geleden begonnen met de verbouwing van de badkamer.

Geen geld
Dat project is nog altijd niet afgerond en Miranda kan het ook niet meer uitbesteden, omdat ze geen geld meer heeft. Laura wil graag dat de badkamer voltooid wordt, zodat Miranda eindelijk rust heeft. De twee duo's (Viktor Brand/Evelien de Bruijn en Marije Knevel/Remco Veldhuis) proberen in Deze quiz is voor jou zoveel mogelijk geld bij elkaar te spelen, waarmee Miranda verrast wordt.

Deze quiz is voor jou is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Deze quiz is voor jou terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag 18 april in Deze quiz is voor jou: o.a. Viktor Brand en Marije Knevel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier