Vanavond op tv: Maxime verhuist in Chateau Meiland, Manchester United - AS Roma

Vanavond op tv: Maxime verhuist in Chateau Meiland, Manchester United - AS Roma
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 29 april

Kijktip :

Vanavond is in Chateau Meiland te zien hoe Maxime eindelijk het ouderlijk huis verlaat. Verder onder meer de wedstrijd Manchester United - AS Roma. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 29 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Erik Scherder onderzoekt: eerst zien, dan geloven

NPO 2
20:30 uur

In deze aflevering van het maandelijkse programma Erik Scherder onderzoekt onderzoekt de professor de tegeltjeswijsheid "eerst zien, dan geloven". Ondanks dit aloude gezegde geloven miljoenen Nederlanders dat er meer is dan ze kunnen zien. De professor gaat op zoek naar de wetenschap tussen hemel en aarde. Valt het onverklaarbare misschien toch te verklaren? En kan het onzichtbare met behulp van de wetenschap toch zichtbaar gemaakt worden?


Nieuw: Noodservice: in en om het huis

RTL 5
20:30 uur

In dit nieuwe programma worden specialisten die bij problemen in en om het huis worden ingeschakeld gevolgd. Bijvoorbeeld brandschade, waterschade, een afgebroken huissleutel of muizen. Het zijn vaak 'plotselinge' situaties waar je je geen raad mee weet, maar die wel een hoop ellende veroorzaken. Zelf ben je niet in staat om de ontstane noodsituatie in of om je huis op te lossen. Dus wordt er gespecialiseerde hulp ingeschakeld.


Chateau Meiland: Maxime vertrekt

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Chateau Meiland gaat Maxime verhuizen en gaat er weer eens wat mis. Bij de familie Meiland breekt de dag aan die nooit leek te komen: Maxime gaat het huis uit. Ze is hoogzwanger, dus zelf sjouwen lukt even niet. Gelukkig is verhuizen voor Erica en Martien haast routine. Maar je weet één ding zeker: ergens gaat iets mis en het gebeurt altijd onverwachts. Als Erica de contactsleutel van de verhuiswagen omdraait, wordt het duidelijk.


Live: Manchester United - AS Roma

RTL 7
20:55 uur

Voorbeschouwing vanaf 20:25 uur en om 21:00 uur live verslag van Manchester United - AS Roma in de halve finale van de Europa League. Ajax had in deze wedstrijd de tegenstander van Manchester United kunnen zijn, maar het werd in de kwartfinale uitgeschakeld door de Italianen. United was te sterk voor het Spaanse Granada en speelt het eerste duel thuis. Over een week is de return in Rome.


#Ajouad: De Joden

NPO 3
21:40 uur

In de laatste aflevering van #Ajouad duikt Ajouad el Miloudi in de wereld van de Joodse gemeenschap. Vanuit zijn persoonlijke fascinatie gaat hij op onderzoek uit. Ajouad groeide op in een multiculturele wijk in Amsterdam-Oost en tijdens zijn jeugd ging het geregeld over Joden. Soms ging dat gepaard met felheid rondom de situatie in het Midden-Oosten, dan weer ging het om vooroordelen over rijkdom en invloed van deze bevolkingsgroep.


Docu: Push

NPO 2
23:25 uur

In veel grote steden worden de oorspronkelijke bewoners verdreven, omdat de prijzen van de woningen omhoog schieten. Komt dat door de nieuwe, rijke bewoners of is er iets anders aan de hand? Dat onderzoekt de documentaire Push. In grote steden overal in de wereld gebeurt hetzelfde: huizenprijzen schieten omhoog, maar de lonen van de bewoners niet. Wat zit daar achter?Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Maxime verhuist in Chateau Meiland, Manchester United - AS Roma of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier