Vanavond op tv: Tv-première Game Night, André Rieu op het Vrijthof, Coroner en meer

Vanavond op tv: Tv-première Game Night, André Rieu op het Vrijthof, Coroner en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 6 juni

Kijktip :

Vanavond is er weer een divers aanbod aan programma's te zien op televisie. Ook gaan er een aantal nieuwe series van start. Zo kun je kijken naar seizoen 6 van de Britse detectiveserie Line of Duty en naar de Canadese misdaadserie Coroner. Zin in iets luchtigers? Kijk dan naar de tv-première van de komedie Game Night of geniet van de hoogtepunten van André Rieu op het Vrijthof. Dat en meer! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 6 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Tv-première: Game Night

Veronica
20:00 uur

De vriendengroep van Max komt geregeld samen voor een spelletjesavond. Tijdens een van deze avonden wordt de lat hoger gelegd als de broer van Max een moordzaak in scène zet, compleet met neppe schurken en FBI-agenten. Dus wanneer Brooks wordt gekidnapt, hoort dat bij het spel, toch?


Nieuw: Line of Duty seizoen 6

NPO 2
20:25 uur

Vanaf vanvond is seizoen 6 van de Britse detectiveserie Line of Duty elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 2. De serie gaat over de anticorruptie-eenheid van de politie die jacht maakt op corrupte agenten. In de eerste aflevering hoort Steve Arnott van een teamlid van rechercheur Jo Davidson dat ze vermoedt dat er iets schimmigs aan de gang is bij een lopend onderzoek. Het gaat om de geruchtmakende moord op een journaliste, dus de gemoederen lopen hoog op. Als er dan ook nog een uiterst bijzondere verdachte wordt opgepakt, is wel duidelijk dat er iets geks aan de hand is. Kate bevindt zich intussen in een lastige positie.


Nieuw: Coroner

NET 5
20:30 uur

In de Canadese serie Coroner onderzoekt de nieuw aangestelde lijkschouwer Jenny Cooper een reeks mysterieuze sterfgevallen in Toronto. Jenny wordt bijgestaan door haar assisent Alison Trent, rechercheur Donovan McAvoy, patholoog Dr. Dwayne Allen en zijn assistent River Baitz. Samen met hun hulp probeert ze de misdrijven op te lossen. In de eerste aflevering onderzoekt Jenny de dood van een tiener in een jeugdgevangenis. Haar eigen leven wordt op zijn kop gezet door de vroegtijdige dood van haar man, waardoor ze alleen haar tienerzoon moet grootbrengen. Elke zondag om 20:30 uur op Net5.


Hoogtepunten: André Rieu op het Vrijthof

NPO 1
22:10 uur

André Rieu heeft de hoogtepunten uit vijftien jaar Vrijthofconcerten uitgezocht voor deze special. Aan het begin is een hilarisch interview van Rieu door André van Duin te zien. Nu André Rieu door de coronamaatregelen al voor het tweede jaar niet kan optreden op het Vrijthof, heeft hij een programma samengesteld van hoogtepunten van zijn Vrijthofconcerten. Vijftien jaar aan bijzondere, emotionele en muzikale momenten komen voorbij. Rieu: "We hebben gekozen voor meeslepende walsen, schitterende aria's en nummers die als het ware het hele Vrijthof lieten dansen. Ik heb altijd gezegd dat muziek mensen samenbrengt en nergens gebeurt dat overtuigender dan op het Vrijthof in Maastricht... Het is werkelijk magisch."Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Tv-première Game Night, André Rieu op het Vrijthof, Coroner en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV