William Rutten's Op de gevoelige plaat vanaf woensdag te zien op SBS6

William Rutten's Op de gevoelige plaat vanaf woensdag te zien op SBS6
Fotograaf praat met BN'ers over gevoelige foto's

Kijktip :

In het driedelige programma Op de gevoelige plaat gaat fotograaf William Rutten op basis van foto's in gesprek met Wendy van Dijk, Marco Borsato en Gerard Joling. Het programma is vanaf woensdag 11 augustus drie woensdagen om 21.30 uur te zien op SBS6.

Op de gevoelige plaat gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Openhartig
Kijkend naar oude en recente foto's halen ze samen herinneringen op, wat zorgt voor openhartige en emotionele gesprekken. Zo is Marco Borsato het diept geraakt wanneer hij een foto onder ogen krijgt van een bijzonder ingrijpend moment uit zijn leven.

De tekst gaat verder onder deze video’s

Matje
Ook Wendy van Dijk komt lang in de fotostudio. Zij vertelt waarom ze als beginnend presentatrice op het matje geroepen werd. Gerard Joling is diep onder de indruk als hij oog in oog staat met een veel jongere versie van zichzelf.

Op de gevoelige plaat is vanaf woensdag 11 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Op de gevoelige plaat terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op William Rutten's Op de gevoelige plaat vanaf woensdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV