Kroongetuige krijgt tweede seizoen

Kroongetuige krijgt tweede seizoen
Ondanks wankele kijkcijfers komt speurshow terug

Nieuws :

RTL4 gaat een tweede seizoen van Kroongetuige maken. Hoewel het programma, waarin BN'ers op zoek gingen naar een moordenaar in het Zweedse dorpje Öregrund, niet heel veel kijkers trok, komt er toch een vervolg.

Dat valt te lezen op Facebook. Producent van het speurprogramma, Strix Television, is op zoek naar een productieleider. Het nieuwe seizoen gaat vanaf maart draaien.

:[article:img](src:"kroongetuige-aflevering-3-bram-e1505736617355-png-resize-600-2c337.jpg" title:"Bram Moszkowicz en Monic Hendrickx in Kroongetuige. ")

Actrice Monic Hendrickx (Penoza) maakte in Kroongetuige haar presentatiedebuut. De kijkcijfers kwakkelden: de eerste en laatste afelveringen trokken tussen de 800.000 en 900.000 kijkers - alle afleveringen er tussenin scoorden minder, met 500.000 kijkers als dieptepunt.

In de eerste reeks Kroongetuige streden onder meer Bram Moszkowicz, Tooske Ragas, Frits Wester, Monica Geuze en Esmee van Kampen voor de winst. Van alle deelnemers was er eentje bij die de boel - á la Wie is de Mol? - moest saboteren.

Tooske Ragas ging er voor de neus van Fatima Moreiro de Melo met de winst vandoor en Esmee van Kampen bleek 'de mol'.

Kroongetuige werd recent nog gepersifleerd in De TV Kantine, waar ook de draak werd gestoken met de kwakkelende kijkcijfers en het presentatiedebuut van Monic Hendrickx.

Het is nog niet bekend wanneer seizoen twee van Kroongetuige wordt uitgezonden. Ook is er nog niets duidelijk over de deelnemende BN'ers. Houd Gids.tv in de gaten voor meer info hierover.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV