Donderdag 16 september in Chateau Meiland: op stoffenjacht in Italië

Donderdag 16 september in Chateau Meiland: op stoffenjacht in Italië
Martien gaat shawls verkopen

Kijktip :

De familie Meiland vindt het maar niks om lang stil te zitten en dus is in een nieuwe aflevering van Chateau Meiland, donderdag op SBS6, te zien hoe Martien een andere uitdaging aangaat: hij besluit de modewereld in te gaan. Uiteraard kiest hij voor een eigen shawl-lijn.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Hartje zomer
Want wat kun je beter verkopen dan iets waar je zelf dol op bent? Zelfs hartje zomer kan Martien niet zonder zijn geliefde shawls en als ze een beetje opschieten, kan zijn eigen merk nog vóór de cadeaumaand december worden gelanceerd. Straks loopt iedereen met een originele Meiland om de nek! Martien vindt wel dat je stof echt moet zien, voelen en ruiken in plaats van alles online te kopen.

Milaan
Ook wil Martien eigen designs maken en overlegen met fabrikanten - en dus reist hij af naar Milaan, de modehoofdstad van de wereld. Op weg daar naartoe staat Martien wel doodsangsten uit in het vliegtuig. Gelukkig heeft hij steun van Erica en Maxime. Het drietal geniet met volle teugen van Italië: het land ademt stijl, iedereen loopt er prachtig bij. Ooit wilden ze hier gaan wonen, maar toen kwam het er niet van. Is er nu iets leuks te koop?

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag 16 september in Chateau Meiland: op stoffenjacht in Italië of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier