Recensie: Cry Macho is trage westerndrama zonder groot vuurwerk

Recensie: Cry Macho is trage westerndrama zonder groot vuurwerk
De laatste film voor Clint Eastwood?

Film :

Vanaf 28 oktober is de film Cry Macho te zien in de Nederlandse bioscopen. Gaat dit de laatste film worden met Clint Eastwood in de hoofdrol? In deze productie ziet de acteur er nóg ouder en fragieler uit. Aandoenlijk en bij vlagen soms boeiend, maar deze film mist spanning en vuur. Lees hier de filmrecensie van Cry Macho.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Mike Milo
In Cry Macho wordt een aan lager wal geraakte paardenfokker Mike Milo- die ooit eenmalig optrad als rodeoster - ingeschakeld om de zoon van zijn ex-baas weg te halen bij de alcoholische moeder in Mexico. Op weg terug naar Texas doorkruisen het tweetal landelijk Mexico en wordt de reis een wijze en gevaarlijke tocht.

Acteur Clint Eastwood en Eduardo Minett in de film 'Cry Macho'

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Voor de mensen die de spannende film The Mule (lees hier onze filmrecensie) hebben gezien, ook met Eastwood, kan alleen maar zin hebben in nog een film met deze legendarische held in de hoofdrol. Helaas, niet alles is sterk in Cry Macho. De jongen is de zwakste schakel in dit drama met veel slecht geschreven dialogen in gebrekkig Engels. Soms wordt het allemaal wat te gek. De prachtige Mexicaanse vrouwen lonken wel heel vlot naar de bejaarde held, waardoor de romance ook niet echt geloofwaardig is. Groot respect voor Clint Eastwood als regisseur én hoofdrolspeler, maar het clichématige verhaal mist vuurwerk en snelheid. Twee sterren.

Cast
Naast Clint Eastwood (The Bridges of Madison County) en Natalia Traven (Collateral Damage) zijn ook Eduardo Minett (La rosa de Guadalupe), Dwight Yoakam (Logan Lucky) en Fernanda Urrejola (Blue Miracle) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Clint Eastwood (Million Dollar Baby).

Vanaf 28 oktober 2021 is de film Cry Macho te zien in de bioscoop. Genre: Drama, Thriller, Western. Tijdsduur: 104 minuten. IMDb-score 5,7.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV