Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in februari 2022

Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in februari 2022
Met onder meer Shetland en Help

Nieuws :

Na een koude, grijze en natte januari-maand is het in februari weer volle bak genieten op alle streamingdiensten. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in februari 2022.

Kijktips van Gids.tv

Shetland, S6 (3 februari)

NPO Plus

Detective Jimmy Perez is een echte Shetlander die jaren elders heeft gewoond maar op een bepaald moment is teruggekeerd naar zijn geboortegrond, samen met zijn veertienjarige dochter CassieIn het zesde seizoen keert hij na de uitvaart van zijn moeder terug naar de eilandengroep om een misdrijf te onderzoeken. Bekijk hier waar je Shetland kunt streamen.

Flikken Maastricht, S16 (lopend)

Elke vrijdag op NPO Plus

Bron: NPO Plus
Wolfs en Eva krijgen in dit seizoen van doen met een buitengewoon slimme tegenstander, die uit is op persoonlijke wraak op Wolfs en Eva. Hoe verder ze in het nauw gebracht worden, hoe minder de twee worden geloofd door hun meerderen in hun overtuiging dat hun leven op het spel staat. Bekijk hier waar je Flikken Maastricht kunt kijken.

Lees ook onze serierecensie van Flikken Maastricht seizoen 16.

Help (18 februari)

NPO Plus

Bron: Channel 4
Sarah is werkzaam in een verzorgingstehuis in Liverpool waar ze stilaan weer in zichzelf gelooft. Met haar empathisch vermogen komt ze vlot overeen met de bewoners, in het bijzonder met de veertiger Tony die aan de ziekte van Alzheimer lijdt. Maart 2020 betekent een kentering voor het personeel dat niet zo bestand is tegen COVID-19. Sarah is echter vastbesloten om er alles aan te doen om diegenen onder haar hoede te beschermen. Lees hier waar je vanaf 18 februari Help kunt kijken.

Detective Van der Valk, S2 (24 februari)

NPO Plus

Bron: KRO-NCRV
Commissaris Van der Valk lost in elke aflevering een nieuw misdrijf op, daarbij bijgestaan door zijn trouwe medewerkers: inspecteur Lucienne Hassell, internetexpert Job Cloovers en sergeant Brad de Vries. Ook hun privéleven komt aan bod, en blijkt soms nauwer verweven met hun werk dan ze zelf hadden kunnen vermoeden. Lees hier waar je Detective Van der Valk kunt kijken.

Verder op NPO Plus

  • Queen of Hearts (1 februari)
  • Deceit (1 februari)
  • Kin (10 februari)
  • Showtrail (17 februari)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in februari 2022 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV