Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 7

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 7
Kijktips voor 12 t/m 18 februari

Kijktip :

<Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe films en series in februari 2021.

Hors Normes (nu te zien)

Netflix

Het verhaal gaat over Bruno en Malik. Zij houden zich reeds 20 jaar op in de leefwereld van de kinderen en jongvolwassenen met autisme. Tussen deze buitengewone persoonlijkheden groeit een intieme band. Lees hier waar je Hors Normes kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Hors Normes.

Tall Girl 2 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Na haar inspirerende toespraak op het schoolbal is het Jodi voor de wind gegaan: ze is populair en zelfverzekerd, heeft een vriendje en mag de hoofdrol spelen in de volgende schoolmusical. Maar als de druk van haar populariteit verder toeneemt wordt ze toch ook weer onzeker. Lees hier waar je vanaf 11 februari Tall Girl 2 kunt kijken.

Lees de filmrecensie van Tall Girl 2.

Inventing Anna, S1 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Een journalist doet onderzoek in de zaak van Anna Delvey, de Instagram-koningin, die de harten en het geld stal voor de elite van New York. Bekijk hier waar je vanaf 11 februari Inventing Anna kunt streamen.

Anne+ (nu te zien)

Netflix

Bron: Dutch FilmWorks
Anne gaat emigreren naar haar liefde Sara in Montréal, maar net voordat deze grote stap zal gebeuren keurt haar uitgever het manuscript dat ze heeft ingediend voor haar eerste boek af. Lees hier waar je Anne+ kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Anne+.

ZeroZeroZero (vanaf maandag)

Videoland

Het drama is een verfilming van het boek van Roberto Saviano, de Italiaanse auteur die eerder verantwoordelijk was voor Gomorra. Deze keer draait het om een cocaïnetransport, waarbij het wereldwijde netwerk dat zich bezighoudt met de productie, distributie en verkoop een miljoenen verslindende en gewelddadige bedrijfstak is. Bekijk hier waar je ZeroZeroZero kunt kijken.

Lees hier de serierecensie van ZeroZeroZero.

Mr & Mrs Smith (vanaf maandag)

Videoland


John en Jane Smith zijn een normaal koppel met een huwelijk waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Lees hier waar je Mr. & Mrs. Smith kunt kijken.

Jeen-yuhs: A Kanye Trilogy (vanaf woensdag)

Eerste deel (Visions), Netflix

Bron: Netflix
Een portret over het leven van Kanye West waarin we hem volgen in zijn transitie van zanger tot zakenman. Het eerste deel, getiteld Visions, is te zien. Lees hier waar je vanaf 16 februari Jeen-yuhs: A Kanye Trilogy kunt kijken.

The French Dispatch (vanaf woensdag)

Disney Plus

Bron: Searchlight Pictures
Als topregisseur Wes Anderson een overdonderende supercast tot zijn beschikking krijgt voor deze romantische drama- en komediefilm, kan het bijna niet anders dan fantastisch worden. Hierbij een kleine greep uit de vele grote namen: Bill Murray, Owen Wilson, Elisabeth Moss, Anjelica Huston, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Christoph Waltz, Tilda Swinton, Benicio del Toro, Adrien Brody, Léa Seydoux, Jeffrey Wright, Edward Norton, Willem Dafoe en Saoirse Ronan. Bekijk hieronder de trailer van de film The French Dispatch.

Lees hier onze filmrecensie van The French Dispatch.

Young Wallander, S2 [Killer's Shadow] (vanaf donderdag)

Netflix

Bron: Netflix
De serie neemt de kijker mee naar het begin van de carrière van Kurt Wallander bij de politie. Hij is net afgestudeerd van de politieschool als hij te maken krijgt met de moord op een tiener, die hij in zijn ogen had kunnen voorkomen. Bekijk hier waar je Young Wallander kunt streamen.

Keeping Up With the Kardashians, S9-10 (vanaf donderdag)

Netflix

Serie waarin het glamoureuze leven gevolgd wordt van de families Kardashian en Jenner, met o.a. de zussen Kim, Kourtney en Khloé Kardashian. Het programma is de spil van het commerciële imperium van de familie Kardashian dat actief is in de entertainment-, reclame-, merchandising-, mode- en cosmetica-industrie. Bekijk hier waar je Keeping Up With the Kardashians kunt streamen.

Texas Chainsaw Massacre (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
De nieuwe film speelt zich af jaren na de schokkende gebeurtenissen van het origineel, in een omgeving waar Leatherface sindsdien niet meer is gezien of van gehoord. Lees hier waar je vanaf 18 februari Texas Chainsaw Massacre kunt kijken.

Space Force, S2 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Generaal Mark R. Naird wordt in het diepe gegooid wanneer hem wordt gevraagd om een nieuwe zesde tak van de Amerikaanse strijdkrachten op te zetten: Space Force. Bekijk hier waar je Space Force kunt streamen.

The Cuphead Show!, S1 (18 februari)

Bron: Netflix
Volg de tegenslagen van de impulsieve Cuphead en zijn voorzichtige maar overtuigende broer Mugman in deze animatieserie die gebaseerd is op de populaire game. Bekijk hier waar je vanaf 18 februari The Cuphead Show! kunt streamen.

Wonderlijke Winter van Mickey Mouse (vanaf vrijdag)

Disney Plus

Bron: Disney Plus
Een nieuwe serie van de Wonderful World of Mickey Mouse shorts komt naar Disney Plus. Mickey, Minnie, Donald, Katrien, Goofy en Pluto beleven de gekste avonturen, ook in de winterperiode. Bekijk hier waar je De Wonderlijke Winter van Mickey Mouse kunt streamen.

Help (vanaf vrijdag)

NPO Plus

Bron: Channel 4
Sarah is werkzaam in een verzorgingstehuis in Liverpool waar ze stilaan weer in zichzelf gelooft. Met haar empathisch vermogen komt ze vlot overeen met de bewoners, in het bijzonder met de veertiger Tony die aan de ziekte van Alzheimer lijdt. Maart 2020 betekent een kentering voor het personeel dat niet zo bestand is tegen COVID-19. Sarah is echter vastbesloten om er alles aan te doen om diegenen onder haar hoede te beschermen. Lees hier waar je vanaf 18 februari Help kunt kijken.

Verder op Netflix

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in februari 2022.

 • Devotion, a Story of Love and Desire (14 februari)
 • Fishbowl Wives (14 februari)
 • Ridley Jones, S3 (15 februari)
 • Swap Shop, S2 (16 februari)
 • Secrets of Summer (16 februari)
 • Mo Gilligan: There's Mo to Life (17 februari)
 • Erax (17 februari)
 • Heart Shot (17 februari)
 • Forgive Us Our Trespasses (17 februari)
 • Fistful of Vengeance (17 februari)
 • One of Us Is Lying (18 februari)
 • Rabbids Invasion Special: Mission to Mars (18 februari)
 • Downfall: The Case Against Boeing (18 februari)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV